Zwangerschapsbegeleiding

/Zwangerschapsbegeleiding
Zwangerschapsbegeleiding2019-12-13T12:45:02+00:00

Zwangerschapsbegeleiding in de Hoeksche Waard

Zijn u – en uw partner – op zoek naar persoonlijke begeleiding tijdens uw zwangerschap, en heeft u geen interesse in de cursus Zwanger Compleet, dan kunt u voor één of meerdere consulten terecht in mijn praktijk, waarbij ik alle tijd neem om uw persoonlijke situatie te bespreken.

Vruchtbaarheid, conceptie, zwangerschap, bevalling, geboorte en kraamtijd. Het zijn tijden van grote verandering; letterlijke en figuurlijke groei voor u én uw partner. Zeker bij de eerste zwangerschap zijn er veel vragen over wat u voelt, over het verloop van de zwangerschap en hoe de bevalling straks zal gaan.

Voor zwangere vrouwen en hun partner is er de mogelijkheid om gedurende en na de zwangerschap integrale, persoonlijke  zwangerschapsbegeleiding te krijgen. Deze begeleiding is een aanvulling op de zorg die u ontvangt van de verloskundige of gynaecoloog en richt zich op uw persoonlijke ontwikkelingsweg gedurende zwangerschap en bevalling.

Doel van de begeleiding is het verkrijgen van een stabiele basis, meer zelfvertrouwen creëren, een gevoel van innerlijke rust en een sterke binding met uw kindje. Onderzoek uw wensen en dromen rondom zwanger zijn en bevallen, of krijg antwoord op uw (praktische) vragen m.b.t. uw zwangerschap.

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.