Zwangerschapsbegeleiding

/Zwangerschapsbegeleiding
Zwangerschapsbegeleiding2018-10-31T19:22:03+00:00

Zwangerschapsbegeleiding bij Massagepraktijk Nina

Zwangerschap is voor elke vrouw, maar zeker óók voor haar partner, een heel spannende en bijzondere fase in haar leven. Er verandert heel veel in uw lichaam, maar ook jullie leven samen zal er vanaf het moment dat u zwanger raakt er anders uit gaan zien.
Zeker bij de eerste zwangerschap zijn er veel vragen over wat u voelt, over het verloop van de zwangerschap en hoe de bevalling straks zal gaan.

Vanuit mijn passie voor ouderschap, mijn ervaring als moeder én gediplomeerd verpleegkundige met kraamspecialisatie, verzorg ik in mijn praktijkruimte in Puttershoek ook zwangerschapsbegeleiding voor aanstaande ouders: vóór, tijdens en na de zwangerschap.

In de cursussen Zwangerschapsyoga die ik in groepsverband verzorg in Mijnsheerenland, besteed ik naast de yoga oefeningen ook uitgebreid aandacht aan alle facetten van de zwangerschap. Maar zijn u – en uw partner – op zoek naar persoonlijke begeleiding tijdens uw zwangerschap, en heeft u geen interesse in zwangerschapsmassage of zwangerschapsyoga, dan kunt u voor één of meerdere consulten terecht in mijn praktijk. U krijgt alle mogelijke informatie over alle zaken rondom de zwangerschap, de bevalling en het kraambed, waarbij ik alle tijd neem om uw persoonlijke situatie te bespreken.

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.