Over Nina

/Over Nina
Over Nina2019-01-22T18:53:54+00:00

Mijn naam is Nina van der Meulen, ik ben moeder van 2 dochters, en woon sinds 1992 in de Hoeksche Waard.

 

Na het voltooien van mijn verpleegkundigenopleiding, ben ik in 1983 gaan werken op de kraamafdeling van het Academisch Medisch Centrum Dijkzigt (het huidige Erasmus Medisch Centrum), in Rotterdam. Hier heb ik tot 1992 gewerkt, het jaar dat ik bevallen ben van mijn eerste dochter. De hierna volgende jaren ben ik als fulltime moeder aan de slag gegaan.

 

In 2007, toen mijn kinderen groter werden, heb ik het BATC erkende diploma massage-therapie en medische basiskennis behaald om verantwoord massages te kunnen geven, met als specialisatie zwangerschapsmassage. In de afgelopen jaren heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd om mijn kennis te verbreden. Hierdoor kan ik verschillende massagevormen aanbieden, die ieder een eigen specifieke werking hebben.

 

Vanuit mijn passie voor ouderschap, mijn ervaring als moeder én gediplomeerd verpleegkundige met kraamspecialisatie, verzorg ik in mijn praktijkruimte in Puttershoek begeleiding voor aanstaande ouders in alle facetten van de zwangerschap.

 

In mijn praktijk werk ik met veel plezier met cliënten die naast een traditionele massage-behandeling, ook therapeutische ondersteuning en begeleiding zoeken. Mijn medische achtergrond als verpleegkundige stelt mij in staat cliënten beter van dienst te zijn, en mijn behandelmethoden aan te laten sluiten op hun zorgvraag. De massages bij Massagepraktijk Nina zijn gericht op ontspanning, zowel van lichaam als geest. Elke massage wordt aangepast aan de wensen van de cliënt en wordt op een rustige en respectvolle wijze uitgevoerd.

 

Het effect van het verzorgen van lichamelijk contact in mijn massagebehandelingen verwondert en raakt mij als therapeut nog steeds. Het leren luisteren naar je lichaam is de kern van de therapie. Rust en ruimte creëren om te laten zijn wat er is, en het bewust worden van je lichaam, zijn voor mij de belangrijkste ingrediënten van mijn werk.