Ervaringen

//Ervaringen
Ervaringen2018-10-31T19:46:49+00:00

Ervaringen van cliënten

Op deze pagina heb ik een aantal reacties opgenomen van cliënten, die zij na het ondergaan van een behandeling of het volgen van een cursus bij Massagepraktijk Nina met mij hebben gedeeld:

 


Wat was ik tijdens de weeen blij dat ik yoga heb gehad en alle informatie.  Heb er heel veel rust uit gehaald en kon heel goed focussen op m’n ademhaling! Ik kijk op deze bevalling echt terug als een feestje!

 

Bedankt voor alles waar je me op voorbereid hebt, ik heb er echt heel veel aan gehad!!

 

Ik wilde je nogmaals heel erg bedanken voor de yogacursus. Ik heb er heel veel aan gehad. De verloskundige vond zelfs dat ik zo goed rustig bleef en de weeën heel goed wist op te vangen. Hoewel ik al om de 1,5 minuut weeën had kwam ik lachend het ziekenhuis binnen gereden. Zo heb je eer van je werk 🙂


 

Vanmiddag een heerlijke ontspanningsmassage gehad, echt een aanrader!!! Even een moment voor jezelf, weg uit alle drukte en stress van het dagelijks leven!!! bij massagepraktijknina 


 

Bedankt voor de yoga, het heeft mij echt zo ontzettend geholpen. Van verloskundige tot aan ziekenhuis was men onder de indruk van hoe ontspannen en relaxed wij waren.


 

Ook ik kan alleen maar zeggen wat een fijne cursus ik gehad heb en het vertrouwen dat ik daarmee heb opgedaan! En dat de verloskundige ook vroeg naar welke cursus ik gedaan had, omdat ik het zo goed deed. Bedankt Nina!


 

Heerlijk ontspannen weer bij Nina van der Meulen @ zwangerschapsmassage; hard aan denken als ik straks lig te puffen;) En bedankt voor het lachen:)


 

Vanochtend een heerlijke ontspannende massage gehad van Nina, ik kan het echt iedereen aanraden!!! Dank Nien – was super!


 

Na zo’n fijne sessie op de massagetafel van Nina van der Meulen kan ik er weer tegenaan!


 

Dank!!
Dank voor je luisterend oor!
Dank voor de massage!
Dank voor je advies!
Dank voor je mail!
Maar vooral dank voor wie je voor mij bent!


 

Vanmorgen wel heerlijke babymassage gedaan met Beau. Was heel fijn, dankjewel Nina.


 

Hoi Nina.
Bedankt voor de ontspannende en liefdevolle massage, ik spreek ook namens de baby!


 

Ik heb tijdens het opvangen van de (voor) weeën erg veel aan de ademhalingsoefeningen gehad en de weeën heel goed kunnen opvangen. Dit zorgde er mede voor dat ik niet wilde geloven dat ik al zover was aan het einde; ik kon de weeën goed opvangen.
Ik wil jou bedanken voor de fijne herhalingslessen en wens je heel veel succes met je lessen. Ik ga je lessen zeker aanbevelen bij toekomstige zwangere vriendinnen/kennissen!