Ervaringen

//Ervaringen
Ervaringen2019-12-13T12:46:47+00:00

Op deze pagina heb ik een aantal reacties opgenomen van cliënten, die een cursus bij Massagepraktijk Nina hebben gevolgd met mij hebben gedeeld:

Wat was ik tijdens de weeen blij dat ik de cursus heb gevolgd en alle informatie die ik heb gekregen.  Heb er heel veel rust uit gehaald en kon heel goed focussen op m’n ademhaling! Ik kijk op deze bevalling echt terug als een feestje!


Bedankt voor alles waar je me op voorbereid hebt, ik heb er echt heel veel aan gehad!!


Ik wilde je nogmaals heel erg bedanken voor de cursus. Ik heb er heel veel aan gehad. De verloskundige vond zelfs dat ik zo goed rustig bleef en de weeën heel goed wist op te vangen. Hoewel ik al om de 1,5 minuut weeën had kwam ik lachend het ziekenhuis binnen gereden. Zo heb je eer van je werk 🙂


Bedankt voor de cursus, het heeft mij echt zo ontzettend geholpen. Van verloskundige tot aan ziekenhuis was men onder de indruk van hoe ontspannen en relaxed wij waren.


Ook ik kan alleen maar zeggen wat een fijne cursus ik gehad heb en het vertrouwen dat ik daarmee heb opgedaan! En dat de verloskundige ook vroeg naar welke cursus ik gedaan had, omdat ik het zo goed deed. Bedankt Nina!


Ik heb tijdens het opvangen van de (voor) weeën erg veel aan de ademhalingsoefeningen gehad en de weeën heel goed kunnen opvangen. Dit zorgde er mede voor dat ik niet wilde geloven dat ik al zover was aan het einde; ik kon de weeën goed opvangen.


Ik wil jou bedanken voor de fijne herhalingslessen en wens je heel veel succes met je lessen. Ik ga je lessen zeker aanbevelen bij toekomstige zwangere vriendinnen/kennissen!