Ontspanningsmassage

//Ontspanningsmassage
Ontspanningsmassage2018-10-31T19:17:50+00:00

Ontspanningsmassage bij Massagepraktijk Nina

 

Voor wie is ontspanningsmassage bedoeld?

Voelt u uzelf wel eens uitgeblust of vermoeid? Heeft u last van verkrampte en pijnlijke spieren na een zware werkweek? Dan is een ontspanningsmassage erg geschikt. Maar ook als u verder prima in uw vel zit, kan een massage erg prettig zijn. Massage is geschikt voor iedereen die zichzelf goed wil (laten) verzorgen.

 

Wat doet een ontspanningsmassage met u?

Het begrip ‘ontspanningsmassage’ zegt het eigenlijk al. Alles is erop gericht om u tot ontspanning te brengen. Een ontspanningsmassage kan, zowel lichamelijk als geestelijk, heel goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid.

 

Een ontspanningsmassage ontspant de spieren, maakt spieren, pezen en gewrichten soepeler, verbetert de bloedsomloop van de spieren en de huid, stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten.

 

Door de ontspanning van het lichaam kunnen ook allerlei gevolgen van stress (bijvoorbeeld spanningshoofdpijn, chronische vermoeidheid, een stijve nek en rug, slaapproblemen) worden verzacht. Ook zult u merken dat u met een ontspannen lichaam geestelijk makkelijker tot rust komt, zodat een eventuele negatieve spiraal van stress en lichamelijke klachten doorbroken kan worden.